
قم کلانشهری است که در ۱۴۰ کیلومتری جنوب تهران پایتخت ایران واقع شدهاست. این شهر در کنار رودخانهٔ قمرود و در دشت قم قرار دارد. شهر قم مرکز شهرستان قم میباشد. در این مقاله شما را با 10 تا از بهترین بیمارستان دولتی در قم آشنا خواهیم کرد.
طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ مرکز آمار ایران شهر قم تعداد ۱٬۲۰۱٬۱۵۸ نفر جمعیت بوده است و همچنین دارای مهاجرانی از استانهای دیگر ایران مثل اراک است. با این جمعیت قم در رتبهٔ هفتمین شهر پرجمعیت ایران قرار میگیرد. بیشتر ساکنان شهر مسلمان و شیعهٔ دوازده امامی هستند و تعدادی از اقلیتهای دینی زرتشتی و مسیحی در شهر ساکن هستند.
دلیل انتخاب بیمارستان دولتی
هم بیمارانی که بیمارستانهای خصوصی و هم بیمارانی که بیمارستانهای دولتی را انتخاب می نمایند عنوان می کنند که علت اصلی انتخابشان وجود پزشکان مجرب و ورزیده در آن بیمارستان می باشد. هزینه بیمارستان و درآمد بیماران نیز از مهمترین عواملی است که در انتخاب بیمارستان تاثیر می گذارد.
خصوصیات بهترین بیمارستان دولتی
نوع رفتار پرستار و کادر درمان از زمان پذیرش تا ترخیص بسیار مهم است . امکانات رفاهی و درمانی، تمیزی بیمارستان و توجه به نیازهای بیمار در آن از جمله عواملی است که بیمارستانها را در درجههای مختلف قرار میدهد؛ هرچند این درجهبندی حرفهای نیست و فقط براساس کیفیت و امکانات بیمارستان انجام میشود.
در کل ،بیمارستان ها در سه سطح درجه اول ،دوم و سوم درجهبندی میشوند؛ در بیمارستان سطح یک، امکانات زیادی وجود ندارد، بیمارستان سطح دو، از امکانات بالاتری برخوردار بوده و بخشهای جانبی بیشتری نسبت به سطح یک دارد. در بیمارستان های سطح سوم که به اصطلاح «جنرال» هستند، همه تخصصها و بهترین امکانات وجود دارد. این بیمارستانها علاوه بر بخش زنان، فوقتخصص نوزادان، جراح عمومی، بخش داخلی، قلب، بخش نوزادان و NICU، CCU و ICU هم دارند و بالاترین سطح مراقبت از بیمار در آن انجام میشود.
10 تا از بهترین بیمارستان دولتی در قم را بشناسید
بیمارستان آیت الله گلپایگانی
به دستور مرجع بزرگوار، حضرت آیت الله العظمی گلپایگانی(ره) در سال ۱۳۴۰ شمسی، یک درمانگاه برای استفاده عامه مردم و بالاخص روحانیون گرانقدر، احداث و به صورت رایگان آغاز به کار کرد. بعد از اتفاقات ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، فضای سیاسی مناسبی برای مردم و روحانیون فراهم نبود و بسیاری از انقلابیون و روحانیون با مشکلات درمانی روبه رو بودند. به همین دلیل نیاز به وجود یک بیمارستان غیردولتی احساس می شد. در این شرایط با دستور عالم فقید حضرت آیت الله گلپایگانی(ره) و تلاش های پی گیر مرحوم حجت الاسلام والمسلمین آقای مهدی گلپایگانی(ره) (فرزند معظم له) این درمانگاه به بیمارستانی مجهز تبدیل شد که امروزه پس از گذشت نیم قرن خدمت رسانی به مردم و روحانیون، هم چنان کار خود را با قوت ادامه می دهد.
این بیمارستان با داشتن 242 تخت مصوب و بیش از 170 تخت فعال شامل اتاق های خصوصی، دو تخته و تخت های ویژه در زمینی به مساحت 13530 مترمربع و با زیر بنای 14250 مترمربع در 3 طبقه واقع شده است. حضور اساتید برجسته، پزشکان مجرب و کارکنان متعهد، این مرکز را به عنوان یکی از بهترین بیمارستان های غیردولتی استان در ذهن و قلب بیماران تبدیل کرده است.
لازم به ذکر است که این بیمارستان در همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی-واحد قم در تربیت دانشجویان پزشکی، پرستاری، مامایی و پیراپزشکی نیز سهیم می باشد.و یکی از بهترین بیمارستان دولتی در قم می باشد.
بخش های بستری شامل:
CCU، ICU، اورژانس، کودکان، جراحی زنان، جراحی مردان، داخلی زنان، داخلی مردان، بلوک زایمان، جراحی زنان و زایمان، نوزادان و همودیالیز
کلینیک ها و بخش های پاراکلینیک شامل:
بخش تصویربرداری: رادیولوژی، سی تی اسکن و سونوگرافی
بخش آزمایشگاه و طب انتقال خون: پاتولوژی، بانک خون و آزمایشگاه تشخیص طبی
بخش توانبخشی: طب فیزیکی، فیزیوتراپی، بینایی سنجی، شنوایی سنجی، نوار مغز، نوار عصب و عضله
بخش آندوسکوپی: گاستروسکوپی، دئودونسکوپی، رکتوسکوپی، کولونوسکوپی، برونکوسکوپی، سیستوسکوپی و ERCP
کلینیک قلب: اکوکاردیوگرافی، هولتر مانیتورینگ، هولتر فشار خون و تست ورزش
کلینیک داخلی: فوق تخصصی گوارش، ریه، روماتولوژی، نفرولوژی و تخصصی داخلی، عفونی و داخلی مغز و اعصاب،
کلینیک کودکان: فوق تخصصی جراحی اطفال، غدد اطفال و تخصصی کودکان
کلینیک جراحی: جراحی عمومی، ارتوپدی، مغز و اعصاب، کلیه و مجاری ادرار، زنان و زایمان، چشم، گوش و حلق و بینی
کلینیک روان پزشکی
کلینیک زخم
کلینیک سنگ شکن
کلینیک دندان پزشکی
درمانگاه عمومی و داروخانه شبانه روزی
بخش های بیمار ستان:
بخش پشتيباني
بخش های درمانی:
بخش ویژه CCU
بخش ویژه ICU
بخش ویژه اورژانس
بخش ویژه همودیالیز
بخش اطفال
بخش نوزادان
بخش جراحی زنان و زایمان
بخش جراحی زنان
بخش جراحی مردان
بخش داخلی زنان
بخش داخلی مردان
بخش زایمان طبیعی
بخش اتاق عمل جنرال
بخش اتاق عمل زایمان
آندوسکوپی_کلونوسکوپی
پاراکلینیک:
آزمایشگاه
تصویربرداری
فیزیوتراپی
نوار مغز(E.E.G)
شنوایی سنجی
سنگ شکن
کلینیک:
کلینیک زخم
کلینیک دندان پزشکی
آدرس: قم ، میدان مطهری ، خیابان رهبر
شماره تماس: 025-36161111
بیمارستان شهید بهشتی قم
مرکز آموزشی پژوهشی درمانی شهید آیت الله دکتر بهشتی(ره) بزرگترین مرکز درمانی استان قم، با 530 تخت مصوب (ذکر شده در پروانه بیمارستان) و 614 تخت (تا پایان سال 94) در زمینی به مساحت 90828 متر مربع و 27997 متر مربع زیربنا در 9 طبقه در تاریخ 1366/12/25 تأسیس و شروع به کار نموده و تا آبان ماه سال 1368 تحت نظر شبکه بهداشت فعالیت میکرده که در این تاریخ طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی به بنیاد شهید واگذار گردید. بیمارستان در شهریور ماه سال 1374 به دانشگاه علوم پزشکی فاطمیه تحویل ولی در اواخر سال 1380 تعطیل شد. پس از دو سال مجمع تشخیص مصلحت نظام بیمارستان را به دولت واگذار کرده و سرانجام در سال 1384 پس از 4 سال به دانشگاه علوم پزشکی قم تحویل گردید.
در راستای توجه به بخش سلامت و گسترش عادلانه امکانات بهداشتی و درمانی در سطح کشور، 280 میلیارد ریال برای تکمیل ساختمان و تأسیسات این مرکز و تجهیز آن اختصاص داده شد.بهترین بیمارستان دولتی در قم
دانشگاه علوم پزشکی قم پس از این مصوبه، از آبان 1385 نسبت به بازسازی ساختمان اقدام نمود که حدود 90 % ساختمان و 100% تأسیسات بازسازی و نوسازی شد و بیش از 200 میلیارد ریال تجهیزات مدرن بیمارستانی برای این مرکز خریداری گردید. بخشهای جدیدی به آن افزوده شد و بخشهای موجود توسعه یافتند و در نهایت در تاریخ 17 خرداد 1388 پس از بازسازی رسماً فاز اول بیمارستان توسط دانشگاه علوم پزشکی قم به بهره برداری رسید و یکی از بهترین بیمارستان دولتی در قم می باشد.
در سال 1399 نیز بیمارستان امیرالمومنین(ع) با دارا بودن 220 تخت به این مجتمع بیمارستانی اضافه گردید. این بیمارستان با دارا بودن بخش های مکمل با امکانات به روز و مجهز و همچنین امکان بهره برداری از بخش های جراحی های زیبائی و ترمیمی در آینده نزدیک به ارائه خدمات به مراجعین محترم می پردازد.
آدرس: قم – بلوار شهید بهشتی(ره)
شماره تماس : 36122000-025
بیمارستان نکویی هدایتی فرقانی
مرکز آموزشی درمانی نکویی هدایتی که به بیمارستان نکویی معروف است اولین بار در سال 1334 به همت مرحوم نکویی جهت مداوای بیماران تاسیس گردید. سپس با توجه به نیاز جامعه در سال 1347 با همت مرحوم میرزا حسین هدایتی ساختمانی جهت زایشگاه تاسیس و به بهره برداری رسید.
همچنان با رشد جمعیت و نیازهای روز افزون به دستور حضرت آیت الله مرعشی نجفی(ره) وبا همت سید جواد جدا بخش رادیولوژی بیمارستان بنا و راه اندازی گردید. در سال 1375 به دنبال سفر تاریخی مقام معظم رهبری به شهر مقدس قم و با استفاده از اعتبارات اعطایی از ناحیه دفتر معظم له بخش تصویربرداری بیمارستان و درسال 1386 با همت مرحوم رحیمی بخش سوانح سوختگی تاسیس و با دست پر برکت آیت الله نوری همدانی افتتاح گردید.
ساختمانهای مختلف مرکز آموزشی درمانی نکویی هدایتی در زمانهای مختلف با توجه به نیازهای مختلف جامعه کاربریهای جداگانه ای داشته اند.
به عنوان مثال بخش زایشگاه میرزا حسین هدایتی در ابتدا جهت ارائه خدمات در زمینه زنان و زایمان احداث گردیده بود ولی با توجه به افزایش نیاز جامعه و احداث زایشگاه ایزدی در نزدیکی این مرکز، لذا کاربری زایشگاه هدایتی تغییر یافته و اکنون بخشهای جراحی زنان، جراحی اعصاب مردان، اطاقهای عمل و ICU در این ساختمان خدمات مورد نیاز را به مراجعان محترم ارائه می نمایند.
آدرس : قم ، خیابان شهید دل آذر (آذر)
شماره تماس : 02531333
بیمارستان علی ابن ابیطالب قم
درحال حاضر بيمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع) داراي بخشهاي زیر می باشد:
ccu
icu
postccu
اورژانس
داخلی و جراحي مردان
داخلی و جراحي زنان
اتاق عمل
اطفال
دياليز
اعصاب و روان
سيتياسكن
سنگ شکن
دندانپزشكي
فيزيوتراپي
آزمايشگاه
راديولوژي
اسكوپي
درمانگاههاي تخصصي و فوق تخصصي
داروخانه
بخش های بستری: آی سی یو ،سی سی یو ،پست سی سی یو ،جراحی زنان،داخلی زنان ،جراحی مردان،داخلی مردان ،اطفال ،اورژانس ،دیالیز
بخش های پاراکلینیکی:تصویربرداری ،آزمایشگاه ،داروخانه ، فیزیوتراپی
درمانگاه های تخصصی:دندانپزشکی ،بینایی سنجی ،شنوایی سنجی ،تست ورزش ،کاردرمانی ،گفتار درمانی ،تغذیه،اسکوپی
آدرس: قم، خیابان شهید صدوقی، بلوار بوعلی
شماره تماس: 3-31928800 (025 )
بیمارستان حضرت ولیعصر (عج)
بیمارستان خیریه حضرت ولي عصر(عج) درسال 1369 به همت خيرين نيكوكار درجنوب شرقي شهر قم تأسيس شده است. مساحت تقريبي بيمارستان 27000 مترمربع و زيربناي آن حدود 13000 مترمربع می باشد. داراي 200 تخت مصوب و 159 تخت فعال است. آخرین درجه ارزشیابی بیمارستان طبق برنامه ارزشیابی وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه (دانشگاه علوم پزشكي قم) درجه يك كشوري بوده است.
این بیمارستان همچنین افتخار دارد که به عنوان اولين مركز درماني در استان و منطقه بخش فوق تخصصی جراحی قلب باز و نیز آنژیوگرافی را برای اولین بار در استان تأسیس نموده است. قسمت رادیوتراپی اين مركز با دو دستگاه شتاب دهنده و پیشرفته ترین مرکز شیمی درمانی و انکولوژی استان، اولین بخش هیدروتراپی در استان قم و نیز بخش زایمان فیزیولوژیک مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا در این بیمارستان در حال ساخت است که به امید خدا در آینده ای نزدیک افتتاح خواهد شد. اولين بخش هيدروتراپي (آب درماني) در استان و نيز بخش زايمان فيزيولوژيك مطابق با آخرين استانداردها و طرح بهسازي و گسترش بيمارستان به لطف خداوند متعال در آينده نزديك افتتاح خواهد شد.
>رسالت اين مركز درماني حضرت وليعصر(عج) با هدف ارائه خدمات درماني با كيفيت مطلوب به تمام شهروندان با رعايت اصل عدالت اجتماعي، احترام به حقوق بيمار به عنوان ماهيت وجودي سازمان و تلاش در جهت كسب رضايت او، پايبندي به استانداردهاي درمان ايمن و تمركز بر برنامه های بهبود
بیمارستان شامل بخش های:
بستری:
ICU
CCU1
CCU2
PICU
PCCU
اورژانس
اطاق عمل زنان
اطاق عمل جنرال
بلوك زايمان
زنان و زايمان
جراحي زنان
جراحي مردان
دياليز
آنژيوگرافي
نوزادان
کلینیک عمومی و تخصصی :قلب،زنان زایمان ، کودکان ،کلیه و مجاری ادراری ،مغزواعصاب ،جراح قلب ،عفونی، داخلی ،روانپزشکی
پاراکلینیک:شیمی درمانی ،رادیوتراپی ، فیزیوتراپی ،بازتوانی قلبی،آزمایشگاه،سونوگرافی، رادیولوژی
آدرس : قم، بلوار امين ،بلوار جمهوري اسلامي
تلفن تماس : 32884310 -16
بیمارستان رضوی
مقدمه این فعالیت خیرخواهانه در سال ۱۳۸۹ با اهدای ساختمانی نیمه کاره در زمینی به وسعت ۴۶۰۰ متر مربع از محل مایملک مرحوم سید مهدی رضوی فرزند سید نقی و بنابه وصیت آن مرحوم پایه گذاری و در ادامه با اعتبار تخصیصی از محل سفر مقام معظم رهبری و مشارکت های مردمی و وراث خلف آن مرحوم در دو طبقه تکمیل و تجهیز و طبقه اول آن در ۲۵ بهمن ماه سال ۱۳۹۴ همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار و ایام بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با ظرفیت نگهداری و توانبخشی ۷۰ کودک ذهنی زیر ۱۴ سال با مدیریت موسسه خیریه حضرت ابوالفضل(ع) در زیربنای تقریبی ۸۰۰ مترمربع با حضور نمایندگان محترم مراجع اعظام و ریاست محترم مجلس و مسئولین استان و خیرین و نیکوکاران گرانقدر افتتاح و با کمک های سازمان بهزیستی و مردم نیکوکار توسط موسسه خیریه حضرت ابوالفضل(ع) اداره می گردد و تجهیز و راه اندازی طبقه زیرزمینی برای نگهداری سالمندان زن دردست اقدام است.بهترین بیمارستان دولتی در قم
آدرس: قم، میدان ولیعصر (فلکه شهرقائم) ، به طرف جمکران ، دست چپ ، نبش خلیج فارس 6
شماره تماس: 02537223029
بیمارستان چشم پزشکى جوادالائمه (ع)
دراجراي منويات خير خواهانه و خداپسندانه مرجع عظيم الشان حضرت آيت ا… العظمي سيستاني مدظله العالي و با همت و تحت نظارت حضرت حجت الاسلام و المسلمين آقاي حاج سيد جواد شهرستاني نماينده تام الاختيار معظم له ، در 19 ارديبهشت سال 83 برابر با 17 ربيع الاول 1425 مصادف با ميلاد مسعود خجسته خاتم الانبياء حضرت محمد مصطفي (ص) با حضور آيات عظام و علماي اعلام و شخصيت هاي اداري و مسئول استان قم مورد بهره برداري قرار گرفت. یکی از بهترین بیمارستان دولتی در قم می باشد.
2- خدمات سرپائي
1- ويزيت درمانگاه تخصصي چشم
2- ويزيت درمانگاه فوق تخصصي شبکيه چشم
3- اپتومتري( سنجش بينائي)
4- پکي متري( سنجش ضخامت قرنيه)
5- ارب اسکن( تصوير رنگي سه بعدي از قرنيه)
6- Zywave( تعين نمره چشم و تعين ناهمواري بينائي کامپيوتري)
7- A و B اسکن( اکو گرافي چشم)
8- يگ ليزر( کپسولوتومي ليزري- ايريد تومي ليزري)
9- پري متري ( تعين ميدان بينائي)
10- آنژيو گرافي چشم
11- ليزر شبکيه( دايود ليزر)
– خدمات بستري
بخش مرکز چشم پزشکي جواد الائمه(ع) مجهز به 10 تخت بستري بوده و طبق برنامه ريزي انجام شده، حداکثر زمان بستري اعمال جراحي حدود 4 ساعت ميباشد.
1- اطاق عمل جراحي جنرال چشم:
مجهز به پيشرفته ترين دستگاهها و لوازم جراحي چشم جهت کليه اعمال جراحي مثل:
فيکو( جراحي آب مرواريد بدون بخيه)
D.C.R( باز کردن مجراي اشکي )
استرابيسم( انحراف چشم)
گلوکوم( آب سياه)
شبکيه و ساير اعمال جراحي چشم
2- اطاق عمل جراحي ليزيک:
مجهز به دستگاه اگزايمر ليزر Technolasمدل 217Z شرکت BAUSCH&LOMBو ساير لوازم و دستگاههاي مربوطه جهت اعمال:
ليزيک
لازک
P.R.K
Zyoptix ( به منظور از بين بردن عيوب انکساري چشم شامل: دور بيني- نزديک بيني و آستيگماتيسم)
4- خصوصيات ويژه:
1- همکاري کليه چشم پزشکان استان قم و استانهاي همجوار از قبيل تهران – اصفهان و مرکزي
2- قرارداد همکاري با کليه موسسات بيمه شامل خدمات درماني- تامين اجتماعي – نيروهاي مسلح – کميته امداد –بيمه دانا- آتيه سازان حافظ- سينا- دي – بنياد 15 خرداد- شرکت نفت- بانک تجارت – بانک صادرات- بانک کشاورزي- بانک سپه- بانک ملت
3- با اينکه مجوز مرکز، خصوصي است و لي تعرفه در حد و کمتر از تعرفه مصوب دولت بوده و در اين مرکز فقط هزينه ها دريافت ميشود.
4– تهيه دستگاهها و وسايل مورد نياز استان قم و جلوگيري از عزيمت بيماران به تهران
5- جذب پزشکان فوق تخصص شبکيه براي همکاري درقم از استانهاي همجوار
6- مراجعين غير ايراني از کشورهاي عراق- سوريه- اردن- عربستان سعودي- کويت- فلسطين- کشورهاي عربي خليج فارس- کشورهاي آسياي ميانه- افغانستان و پاکستان
7- نظارت و اعمال مديريت بر خدمات واحدهاي مرکز، بطوريکه همواره کار خوب و رضايت مراجعين فراهم گردد.
5- اسامي پزشکان:
الف- پزشکان فوق تخصص
1- آقاي دکتر داود آقادوست فوق شبکيه
2- خانم دکتر فاطمه جواديان فو ق شبکيه
3- آقاي دکتر سيد احمد جنابان فوق قرنيه
4- آقاي دکتر مهدي شاعري جراح ترميمي و پلاستيک چشم
5- آقاي دکتر ناصر وافي فوق شبکيه
ب- پزشکان متخصص چشم:
1- آقاي دکتر محمد رضا باقري
2- خانم دکتر ناهيد بهرامي
3- آقاي دکتر حسين بوجاري
4- آقاي دکتر محمد باقر تلاشان
5- آقاي دکتر عبدالنبي حبيب زاده
6- آقاي دکتر علي حکيمي
7- آقاي دکتر احمد رحيمي
8-آقاي دکتر علي اصغر رنجبر
9- آقاي دکتر محمدرضا زارعي نژاد
10- آقاي دکترعبدالرحيم زمردين
11- آقاي دکتر حسين فرخي
12- آقاي دکتر عبدالرسول کرماني
13- آقاي دکتر حسن مدرسي فرد
14- آقاي دکتر سيد ابوالفضل کشفي
ج- ساير پزشکان:
1- آقاي دکتر محمد زبيدي متخصص داخلي
2- آقاي دکتر محمد علي آزاد متخصص بيهوشي
3- آقاي دکتر علي ازهري متخصص بيهوشي
4- آقاي دکتر محمد حسين پيشوائي متخصص بيهوشي
5- آقاي دکتر ابوالفضل مقدس زاده
آدرس: قم، ميدان امام ، بلوار 45 متري کارگر، نبش خيام
شماره تماس : 1-6626000-0251
ین واحد تحت عنوان واحد روابط عمومی و تخت نظارت مستقیم ریاست بیمارستان می باشد و در طبقه دوم واقع شده است .
بیمارستان امام رضا (ع) قم
– مدیریت وب سایت های بیمارستانی,شامل:برنامه ریزی و کاربرد شیوه ها و برنامه های مناسب برای انعکاس اهداف,سیاست ها,برنامه ها و فعالیت های بیمارستان,بارگذاری اطلاعات,به روز رسانی,ارائه گزارش دوره ای
– نظرسنجی از بیماران و همراهان به منظور ترغیب آنان به مشارکت هر چه موثر تر در بهبود جریان امور و استخراج اطلاعات مربوط به میزان رضایت مندی از خدمات سازمان
– تولید اخبار و ایفای نقش سخنگوی بیمارستان به منظور برقراری ارتباط با رسانه ها جهت اطلاع رسانی به مردم
– برگزاری مناسبت های مذهبی و ملی و تقویمی نظیر اعیاد مذهبی , روزهای خاص و دعوت از مدعوین و مجریان اجرای برنامه های مورد نظر
– تهیه نشریات تبلیغاتی و بولتن های داخلی
– ایجاد سامانه پیامکی به منظور اطلاع رسانی مناسب به ذینفعان سازمان
– دریافت پیشنهادات مراجعین و ارجاع آن به واحد های مربوطه
– تهیه و تدوین برنامه سالانه روابط عمومی با تعیین اولویت ها و رئوس برنامه و اقدامات
– ارایه نظرات مشورتی به ریاست بیمارستان در زمینه چگونگی انعکاس اقدامات و فعالیت های بیمارستان به رسانه ها و مردم
– شرکت فعال در دوره های کار آموزی,مهارتی و آموزشی در جهت ارتقاء معلومات و توانمندیهای شغلی و بکارگیری نتایج آن در انجام وظایف محوله
– کسب خط مشی و دستورالعمل های لازم از سرپرست مربوطه و رعایت سلسله مراتب و مقررات اداری و رعایت شئونات حرفه ای
– شرکت در کمیته های مرکز درمانی حسب مورد
– ارایه گزارش عملکرد از فعالیت های روابط عمومی به مقام ما فوق
– انجام سایر اموری که در حدود قوانین و مقررات از سوی مقام مافوق ارجاع می گردد
بخش های بیمارستان:
- خدمات بستری
- خدمات کلینیکی
- خدمات پاراکلینیکی
- فیزیوتراپی
- داروخانه
- رادیولوژی
- آزمایشگاه
- خدمات رفاهی
- خدمات حمایتی
- مدارک پزشکی و پذیرش
آدرس: قم ، بلوار الغدیر ، کوچه ٤٩
شماره تماس: ٤٩-۳۸٧٠٠۸٤٠-٠٢٥
بیمارستان الزهرا
آدرس: قم،خیابان شاه ابراهیم،ابتدای زند آباد
تلفن: ۳۶۶۶۱۱۱۱ (۰۲۵)
بیمارستان ایزدی
آدرس: قم ،خیابان آیت الله طالقانی
شماره تماس: ۳۷۷۱۱۳۰۱ (۰۲۵)
آیا بیمارستان خصوصی بهتر است یا دولتی؟
هر فردی متناسب با شرح حال خود رضایت را تعریف می کند. رضایت مفهوم نسبی دارد. اما دریافت تسهیلاتی مشترک باعث افزایش میزان رضایت میشود. میزان رضایتمندی از بیمارستان با چگونگی روند درمان، کارایی کارمندان و پزشکان محیط اطراف بیمار ارتباط دارد. پرسنل و پرستاران حاضر در بیمارستانهای خصوصی به دلیل دریافت تسهیلات مالی بهتر، رفتار مودبانهتری با بیماران دارند و طبیعی است شادی و روحیه خوب پرسنل و کارکنان آنها میتواند باعث شادی بیماران شده و به آنها روحیه مثبت بدهد.
با توجه به تحقیقات در ایران، بیمارانی که بیمارستانهای خصوصی یا دولتی را انتخاب میکنند، علت اصلی انتخابشان را وجود پزشک مجرب و ورزیده در آن بیمارستان بیان میکنند. هرچند هزینه بیمارستان و درآمد بیماران نیز از مهمترین عواملی است که بر انتخاب بیمارستان دولتی یا خصوصی تاثیر میگذارد
کلام آخر
تحت پوشش بیمه بودن، موضوع مهمی است که باید به آن توجه داشت. بیمارستان را باید باتوجه به سطح درآمد و نوع بیمه انتخاب کنید. خوشبختانه هم اکنون در بیمارستانهای خصوصی هم بیمههای تکمیلی را میپذیرند. برخی بیمارستانهای دولتی نیز خدمات را بهطور کامل رایگان ارائه میدهند. برای انتخاب بهترین بیمارستان دولتی در قم باید تحقیقات لازم در خصوص پذیرفتن بیمه و یا رایگان بودن آن ، انجام بدهید.